Pakketten

Hi!

59Prijs per jaar, incl btw
Openbaar profiel
24/7 ondersteuning
2 trefwoorden
Bovenaan in zoekresultaten
Referenties
Alle nieuwe features

Hallo!

199Prijs per jaar, incl btw
Openbaar profiel
24/7 ondersteuning
4 trefwoorden
Bovenaan in zoekresultaten
3 referenties
Alle nieuwe features

Welkom!

250Prijs per jaar, incl btw
Openbaar profiel
24/7 ondersteuning
10 trefwoorden
Bovenaan in zoekresultaten
10 referenties
Alle nieuwe en extra features

Als spreker kan je kiezen voor drie verschillende pakketten.

  • We hebben een basic model Hi! voor wie er genoegen mee neemt gezien te worden, maar nog geen referenties te tonen heeft. Ideaal voor een beginnend spreker.
  • Heb je al wat ervaring als spreker, dan kan je kiezen voor Hallo! of Welkom!. De meerwaarde van Welkom! zit in het aantal trefwoorden en referenties (die we prioritair checken van Welkom!). Zowel als Hallo! of Welkom! word je (1x of 2x) opgenomen in de maandelijkse nieuwsbrief naar directies en via onze sociale media posts. 
  • Nieuwe features kunnen extra voordelen zijn voor al onze Welkom! die we bekomen via organisaties. Of Hallo! die ook krijgt, hangt af van de organisatie waarmee het voordeel besproken wordt) We hebben ook nieuwe functionaliteiten van onze site op de roadmap. Wanneer ze er zijn, lees je het eerst hier en krijg je (als lid) een mailtje van ons.
  • Als Welkom! heb je wat extra features. Je kan je je op je eigen manier voorstellen door bv. een pdf beschikbaar te maken met je cv, met je eigen aanbod, extra info die je niet in het openbaar profiel kwijt kan en/of voorbeelden van je werk. Je mag ook je eigen tekst opstellen voor je vermelding in de nieuwsbrief en een blogbericht schrijven die we breed delen. (Flexspreker behoudt het recht om eventueel kleine aanpassingen te doen ifv. lay-out, taalcorrectheid enz…)