Voor sprekers, experts, nascholers, coaches... met een focus op onderwijs

Je bent een ervaren spreker en zoekt gewoon meer klanten? Je zet je eerste stappen als spreker, maar ken je niet de juiste mensen? Krijg je jezelf onvoldoende verkocht, maar heb je wel een mooi aanbod dat gericht is op onderwijs? Geen zorgen…

Wij zorgen voor je netwerk.

Plaats hier je profiel, zodat je gevonden wordt op basis van de trefwoorden die je expertise het best samenvatten. Scholen, (nascholings)organisaties, ouderraden…  komen hier zoeken naar de perfect fit.

Eerlijk is eerlijk

Hoe succesvol je hier bent, hangt alleen af van jezelf. Flexspreker komt nergens in tussen. We bieden een platform, promoten dat en garanderen de betrouwbaarheid van de informatie.

We zijn dus ook eerlijk met je. Je staat hier op de markt en we willen dat ze naar je kraampje komen voor je kwaliteiten, niet voor je lage prijzen. Ons hoofddoel is de onderwijskwaliteit verbeteren

Hi!, Hallo! of Welkom!

De enige kost voor je openbaar profiel is een forfaitaire bijdrage voor vaste kosten bij het onderhouden en draaiend houden van deze site en onze luide stem om ze te promoten.

Je krijgt in return een performant platform, je profiel met contactgegevens, trefwoorden waarop bezoekers van de site filteren, onze inzet om Flexspreker breed gekend te maken binnen onderwijs en de best mogelijke visibiliteit. Zo krijgt je profiel de reikwijdte die het verdient. 

Wil je echt opvallen, kan je altijd kiezen voor Hallo! of Flex.

Meld je aan. Dan sturen we je meer info over hoe je je profiel hier kan plaatsen.

Inzetopties

Het combineren van thuiswerken met onderwijsplichtige kinderen wordt steeds lastiger. Het is zwaar en kan in sommige gevallen leiden tot negatieve gedragsverandering van zowel kind als ouder. Wij kunnen niet alles oplossen, maar we kunnen wel helpen met begeleiden van het schoolwerk en de daarbij horende vraagstukken.

Maak er gerust gebruik van.

Taalwandeling

Samen even buiten de taal opfrissen. Oefen met woordenschat, zinsbouw (plus conditie).

Moeilijke sommen

Voor vragen over bepaalde rekenopdrachten en wellicht wel een stap-voor-stap aanpak.

Concentratie

Tips krijgen van leraren of misschien wel een regelmatige afspraak om te helpen met de focus.

Creativiteit

Naast schoolwerk zijn er ook een hoop andere dingen te doen. Een leraar op afstand denkt mee.

Muziek

Samen muziek maken. Met iemand die je kan stimuleren en tips geven? Dat zou fijn kunnen zijn

Feedback

Sommige leerlingen zijn gebaat bij regelmatige feedback. Deze pedagogen graag

Extra lesstof

Samen kijken waar je nog meer mee aan de slag kunt. Opdrachten buiten de methode om

Bijles

Uitval op een bepaald vakgebied is niet vreemd in deze situatie. Bijles kan specifiek hierop inzoomen

Informatie voor scholen

Het onderwijs benaderen vanuit controle is wat we deden, vanuit vertrouwen is wat we doen.

Controleren is een manier om effectief les te kunnen geven. Door bij leerlingen na te vragen, weet je als leraar of er behoefte is aan extra uitleg of niet en kun je gericht differentiëren. In de huidige tijd is het, met de huidige mankracht, onmogelijk om elke leerling individueel te volgen. We moeten het leren te vertrouwen. Uiteraard zijn er leerlingen waarbij we deze extra behoefte kunnen voorspellen en willen bieden. Dan heb je extra -bevoegde- handen nodig!

Vind een passende

oplossing