Voor scholen en organisaties

Interessante mensen beter vindbaar maken

Flexspreker wil de drijvende kracht zijn achter de professionalisering van het lerarenteam. Lifelong learning is immers essentieel om ook de onderwijskwaliteit te garanderen. Dit doen we door mensen met een bewezen kwalitatief aanbod voor onderwijs beter vindbaar te maken. We gebruiken hier de term spreker, maar dat staat voor al wie een aanbod heeft voor onderwijs: navormer, nascholer, expert, logopedist, wetenschapper, coach…

Voor een studiedag of voor het begeleiden van je team heb je waarschijnlijk een paar traditionele kanalen die je raadpleegt om iemand te vinden. Of de spreekwoordelijke tamtam fluistert je de naam van een inspirerende spreker in je oor.

Nu is er Flexspreker. Vind gratis dé geschikte persoon voor het onderwerp van jouw pedagogische studiedag, avond voor ouders, begeleider van een verandertraject, infoavond.

Gedaan met de versnippering.

Hier vind je een groeiend aanbod openbare profielen van ervaren rotten en gepassioneerde beginners. Ze stellen zich elk vanuit hun expertise ten dienste van onderwijs. Flexspreker is onafhankelijk en werkt zo de versnippering tegen.

Dit doe je gratis, want we hebben een hart voor onderwijs. Je wil uiteraard ook weten of die spreker kan brengen wat je ervan verwacht. Sprekers die intekenen op Flexspreker kunnen ervoor kiezen om referenties in het profiel op te nemen.

Betrouwbare profielen met geverifieerde referenties

Papier is gewillig. Iemand met een mooie website is niet per se de persoon die je team zal inspireren. Iedereen kent wel een aantal voorbeelden van studiedagen of workshops waarvan je thuiskomt met een onvoldaan, zelfs een ontevreden gevoel. Niets frustrerender dan enkele van je kostbare uren verloren te zien gaan aan een ‘hoop gezever’.

Flexspreker.be controleert elke referentie op waarheid voor het gepubliceerd wordt. Ga je dan met een bepaalde spreker in zee, kan er bijna zeker van zijn dat het nascholingsbudget goed besteed wordt. Afspreken met een spreker doe je rechtstreeks, zonder tussenpersoon. Flexspreker rekent de school of organisatie daar geen kost voor aan.

Het kaf van het koren

Het is de bedoeling dat op termijn op Flexspreker alleen gedreven sprekers met een boeiende boodschap, een interactieve werkwijze of een inspirerend verhaal te vinden zijn mét goeie recensies. Wie geen (goeie) referenties verzamelt, zal hier niet verlengen.

Zo streven we ernaar dat de professionalisering van het schoolteam écht de onderwijskwaliteit omhoog krikt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Naam
Functie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Naam
Functie