Betrouwbare profielen met geverifieerde referenties
Geen ontevreden gezichten na een studiedag
Het nascholingsbudget goed besteden
Hoe het werkt

Vind wie je zoekt

Zoek op basis van profiel, trefwoord en expertise.

Neem contact op

Flexspreker komt niet tussen in jullie onderhandelingen. Je vindt alle gegevens in het profiel.

Presentatie

Voor je het weet heb je de perfect fit voor je studiedag, een lezing voor leerlingen of een ouderavond.

Interessante mensen beter vindbaar maken

Flexspreker wil mee de drijvende kracht zijn achter de professionalisering van het lerarenteam. Lifelong learning is immers essentieel om ook de onderwijskwaliteit te garanderen. Dit doen we door mensen met een bewezen kwalitatief aanbod voor onderwijs beter vindbaar te maken. We gebruiken hier de term spreker, maar dat staat voor al wie een aanbod heeft voor onderwijs: navormer, nascholer, expert, logopedist, wetenschapper, coach…

Voor een studiedag of voor het begeleiden van je team zoek je waarschijnlijk via een paar traditionele kanalen. Niets mis mee. Of de spreekwoordelijke tamtam fluistert je de naam van een inspirerende spreker in je oor… Maar zo’n tamtam hoor je alleen als je voldoende dichtbij bent.

Nu is er Flexspreker. Vind gratis dé geschikte persoon voor het onderwerp van jouw pedagogische studiedag, avond voor ouders, begeleider van een verandertraject, infoavond, een spreker voor leerlingen…

Gedaan met de versnippering

Hier vind je een groeiend aanbod openbare profielen van ervaren rotten en gepassioneerde beginners. Ze stellen zich elk vanuit hun expertise ten dienste van onderwijs. Flexspreker is onafhankelijk en werkt zo de versnippering tegen.

Dit doe je gratis, want we hebben een hart voor onderwijs. Je wil uiteraard ook weten of die spreker kan brengen wat je ervan verwacht. Sprekers die intekenen op Flexspreker kunnen ervoor kiezen om referenties in het profiel op te nemen.

Betrouwbare profielen met geverifieerde referenties

Papier is gewillig. Iemand met een mooie website is niet per se de persoon die jouw team zal inspireren. Iedereen kent wel een aantal voorbeelden van studiedagen of workshops waarvan je thuiskomt met een onvoldaan, zelfs een ontevreden gevoel. Niets frustrerender dan enkele van je kostbare uren verloren te zien gaan aan een ‘hoop gezever’.

Flexspreker.be controleert elke referentie op waarheid voor het gepubliceerd wordt. Ga je dan met een bepaalde spreker in zee, kan je er bijna zeker van zijn dat het nascholingsbudget goed besteed wordt. Afspreken met een spreker doe je rechtstreeks, zonder tussenpersoon. Flexspreker rekent de school of organisatie daar geen kost voor aan.

Het kaf van het koren

Het is de bedoeling dat je op Flexspreker op termijn alleen gedreven sprekers met een boeiende boodschap, een interactieve werkwijze of een inspirerend verhaal vindt. Mét goeie recensies. Wie geen (goeie) referenties verzamelt, zal hier niet verlengen.

Zo streven we ernaar dat de professionalisering van het schoolteam écht de onderwijskwaliteit omhoog krikt. Zo biedt flexspreker een meerwaarde voor de school, de leerlingen én de spreker.

STEM

Vind

een gedreven spreker over S.T.E.M.

Sprekers

Taalbeleid

Vind

een interessante spreker over taalbeleid.

Sprekers

Zorg

Vind

een boeiende spreker over zorg.

Sprekers

meer...

Vind

sprekers over zowat alle relevante onderwijsthema's. Het spreekt voor zich dat dit aanbod groeiende is.

Sprekers
Ervaringen over het platform
Tekst volgt
Voornaam
Achternaam
Tekst volgt
Voornaam
Achternaam
Tekst volgt
Voornaam
Achternaam
Tekst volgt
Voornaam
Achternaam